Velkoobchod Second hand

facebook 777 252 200 asistent@bellitex.cz
Česky English Russian

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Akce "Doprava second hand zboží ZDARMA" do 4.9.2023

Akce "Doprava second hand zboží ZDARMA" do 4.9.2023



Datum konání:
28.8.2023
Datum ukončení:
4.9.2023

Akce "Doprava ZDARMA". Opatex, velkoobchod se second hand zbožím, nabízí svým odběratelům AKCI. Pokud si objednáte zboží v hodnotě 10 000 Kč včetně DPH a více a provedete platbu převodem budete mít dopravu zboží ZDARMA.

 

Opatex, velkoobchodu second hand zbožím, nabízí svým odběratelům a zákazníkům od 28.8.2023 zajímavou nabídku- AKCI. Pokud si objednáte zboží v hodnotě 10.000 Kč a víc včetně DPH a provedete platbu převodem budete mít dopravu zboží ZDARMA.

Objednávky second hand zboží od 10.000 Kč – DOPRAVA ZDARMA
Tato AKCE, nabídka přichází jako projev díků firmy Opatex, velkoobchod second hand zbožím věrným zákazníkům, kteří pravidelně odebírají naše kvalitní second hand zboží ve větších objemech. Nyní, pokud zákazník objedná naše zboží v minimální hodnotě objednávky ve výši 10.000 Kč včetně DPH, budou moci využít dopravu ZDARMA. Tato nabídka platí do odvolání této akce.

Second hand zboží z našeho velkoobchodu s dopravou ZDARMA
Jsme si vědomi toho, že naše zákazníky zajímá nejen kvalitní second hand zboží, ale také možnost jak ušetřit, například právě na dopravě. Jsme rádi, že Vám můžeme poskytnout tuto výhodu a nabídnout možnost jak získat zboží z našeho Velkoobchodu second hand díky bezplatné dopravě ještě za zajímavější ceny.

Velkoobchod second hand Opatex
Velkoobchod second hand Opatex si sám vozí ze zahraničí a třídí second hand zboží a díky tomu nabízí širokou škálu kvalitního second hand zboží mezi které patří zejména dámské, pánské i dětské oblečení, obuv a módní doplňky, plyšové hračky, bytový textil a částečně i vybavení do kuchyně a domácnosti. Využijte akci s dopravou ZDARMA a nakupte si zboží z naší kolekce podzim, zima 2023.

Doprava second hand zboží ZDARMA
Tato nabídka je platná do 4.9.2023 Můžete využít této akce - dopravy ZDARMA po celé České republice při splnění podmínek minimální cena objednaného second hand zboží od 10.000 Kč včetně DPH s tím, že zboží zaplatíte předem na účet . V případě nejasností volejte na telefonní číslo 777 252 200 nebo pište na email velkoobchod@bellitex.cz

Velkoobchod second hand Opatex – specialista na dovoz. třídění a prodej second hand zboží
Velkoobchod second hand Opatex, jako divize firmy Bellitex patří mezi největší velkoobchod second hand zbožím. Patříme k největším dovozcům second hand zboží do republiky a třídíme také jedno z největších množství second hand oblečení, obuvi, hraček a bytového textilu v ČR.
pokud ještě neodebírat naše zboží, vyzkoušejte naše služby a kvalitu našeho zboží.